Vielä tuo rakkautemme pieni jyrsijä tököttää hiljaa ja sievästi hallituksen puheenjohtajan sisuksissa, mutta isojen poikien puheiden mukaan asiaan on tulossa muutos. 

Tänään olin puhelimessa Vesilahden Robinin kanssa, josta aiemmin viikolla tuli ylpeä isä. Tulimme lopputulokseen, että aika kulkee eteenpäin poikkeamatta matkalla lähikaupassa, ja jopa eksponentiaalisella nopeudella, mitä pidemmälle raskaus etenee. Vastahan tässä Kelalta tilattiin "se pakkaus jonka nimeksi pitäisi keksiä joku sukupuolineutraali nimi ettei isät hämmenny"-pakkaus ja kohta myyrä menee rippikouluun. Sivuhuomautuksena; taidan lähettää hallitukselle tiedonannon, jossa ilmoitetaan äitiyspakkauksen nimen vaihtuneen myyrälootaksi!

Kesän ollessa kauneimmillaan myyrä putkahtaa kolostaan mualimmaan, joutuu rinsessamme alttiiksi hyvien vaikutteiden lisäksi niille huonoille. Jossain vaiheessa myyrä ei välttämättä haluakkaan olla enää insinöörin kanssa kotona ja katsella Pantera DVD:tä vaan lähteä katsomaan ympäristöä. Entä jos se törmää ulkona lobsteriin, jolla on ironinen parta (toimituksen huomio: mikä helvetti on ironinen parta?). Tai päätyy lähikahvilaan juomaan mokka-karamelli-makusiirappi-ruusunkukka-kahvia boheemien elämäntapataiteilijoiden kanssa. Tätä ei nyt pidä ymmärtää väärin, rakastan myyräämme vaikka siitä tulisi humanisti, mutta minulla on myös unelma. 

Ehkä jonain päivänä myyrämme ratkoo omassa huoneessaa differentiaaliyhtälöitä Iron Maidenia kuunnellen!

Eksyin muuten pitkästä aikaa taas näyteikkunashoppailemaan myyrälle uniformuja, tässä muutama must have!
Picture
Isin pikku rokkimyyrä!
Ja pakollinen Big Bang Theory jumpperi!
 

Leave a Reply.