Ei millään uskoisi, mutta kakkakääpiö on ollut kotona jo kolme viikkoa. Aika lentää ohi ja neidissä on havaittavissa jo kasvun merkkejäkin. Viime keskiviikkona kävimme toisessa neuvolassa ja pikku prinsessamme oli jo ohittanut syntymäpainonsa. Hyvin siis kasvanut ainakin toistaiseksi ja muutenkin kerättiin pelkästään kehuja neuvolan tädiltä. 

Viikko sitten alkoi myös pikku neidillämme vatsavaivat. Pitkät uni pätkät alkoivat pikku hiljaa muuttua itkuisiksi jatkoiksi, joilloin projektitiimi oli helisemässä. Mitään pahempaa ei ole vielä elämässä tullut vastaan kun lohduttomasti itkevä oma lapsi, varsinkin kun mahdollisuudet auttaa on varsin rajalliset. Vaunuttelu ulkona ja sylissä heijattelu auttoivat aina hetkeksi, mutta pidempi helpotus tuli neidille vasta kakan myötä.

Tähän mennessä on yritetty rintamaidon lisänä olevan korvikkeen vaihtoa, Cuplattoman antamista ennen syöttöä ja jalkojen nostelua vatsan päälle. Helpotusta on onneksi tullut ja neiti on ollut huomattavasti aurinkoisempi viimeiset päivät.

Viimeisen viikon aikana isi on päässyt myös tutustuttamaan uusinta tulokasta musiikin ihmeelliseen maailmaan. Tähän mennessä ollaan kuunneltu sylikkäin Hurriganesia, Scorpionsia, Teräsbetonia, Iron Maidenia, Viikatetta ja Sentencediä, mutta parhaiten on toiminut Volbeat. Isin tyttö :)

Laitetaas tähän vielä kuva kuinka meillä köllötellään.
 


ansku=D
12/03/2013 5:29am

teillä on söpö vauvva=D:-D

ReplyLeave a Reply.