Onpas ollut tapahtumarikas viikko sitten edellisen päivityksen.

Lauantaina aloitimme syöksymällä hallituksen puheenjohtajan ja mahamyyrän kanssa Ikeaan kuin kolme raivotautista jänistä. Ruotsalaisten lihapullien ja ihmishelvetin keskeltä löysimme myyrälle pinnasängyn, hoitopöydän ja keittiön ruokaryhmän. Kaikki muut on jopa koottu paitsi ruokailuryhmä, jonka maalaus on vielä kesken. Kokoaminen oli jopa hieman helpompaa kun Big Bang Theoryn vastaava suoritus...
Rankan Ikea reissun jälkeen projektiryhmä vietti rentouttavan illan Annalan insinöörikolleegapariskunnan kanssa grillaten. Tarkoitus oli rentoutua myös sunnuntaina, mutta toisin kävi.

Aamupäivästä hallituksen puheenjohtajalla ilmeni näköhäiriöitä, joiden jälkeen paukahti päälle muheva päänsärky. Synnytyspäivystyksen puhelinkonsultoinnin ja tuntien odottelun jälkeen rytmiryhmä teki yhteisen päätöksen lähteä synnytyspäivystykseen. Pelkona, mutta onneksi turhana, oli raskausmyrkytys. Lopullinen diagnoosi oli migreeninkaltainen kohtaus.

Synnytyspäivystyksessä hallituksen puheenjohtaja kytkettiin mielenkiintoiseen kojeeseen.  
Kekotin mittasi sekä piirsi myyrän pampatusta ja hallituksen puheenjohtajan supistelua. Sen verta hienon näkönen vehje, että olisi se voinut aurinkotuulen voimakkuudenkin havaita. Liene turha sanoa, että olin haltioissani.

Eilen oli sitten yhden välipäivän (lue: kalusteiden kokoamista) jälkeen myyräntäyteinen päivä. Aamulla kävimme paikallisella myyräkonsultilla määräaikaishuollossa ja päivemmällä hallituksen puheenjohtaja sai soiton yliopistolliselta myyrähoitolalta. Kuuden viikon raskausdiabetes jahkailun ja jatkuvan sokeriarvojen mittauksen jälkeen määrättiin insuliinia. Vieläkään ei kuulemma ole syytä paniikkiin, mutta ihan vaan varmuuden vuoksi.

Huomenna sitten koittaa hallituksen puheenjohtajan valmistuminen ja juhannus! Aiomme tehdä viimeisen reissun ennen myyrän maailmaan poksahtamista insinöörin vanhempien luo. Alan hieman huolestua hallituksen puheenjohtajan mielenterveydestä, kun oikein uhkasi uivansa...
 

Leave a Reply.