Pari viikkoa poksahtanut taas mittariin viimeisimmän naputtelun jälkeen.

Insinööri on taas palannut maallisen aherruksen pariin ja kiusaa kolleegoita paska-jutuilla enstisten paskojen juttujen sijaa. Kyllä taas katkerasti huomasi, kuinka korvaamaton yritykselle olen. Seitsemän viikkoa poissa ja heti yt-neuvottelut päällänsä, kaikki pitäis näköjään tehdä itse... No ei vainenskaan, lomautus lienee itselläkin edessä.

Sitten iloisempiin asioihin, meillä hymyillään ja katsotaan jääkiekkoa! Viimeisen viikon aikana neiti a.k.a. kakkakääpiö on väläytellyt hymyjä yhä tiheämpään tahtiin. Ihan ilman värilaseja on todettava, että maailman suloisin hymy on löytynyt! Alla todiste.
Viikon aikana on pyörähtäny käyntiin myös entinen SM-liiga eli nykyinen 1üga. Tänään neidin kanssa jännitettiin television ääressä Jokereiden ottelua, voitto tuli ja kertaakaan ei itketty! Isin tyttö... Ehkä sitten marraskuussa lähdetään paikalliseen jäähalliin huutamaan Ilves kumoon!

Eilen projekti tiimi sai vihdoin päätökseen pienimuotoisen sivuhankkeen nimeltä Ostetaan kuivausrumpu. Vihdoin ja viimeinen päädyimme 7kg kuivaavaan A+ energialuokan kuivausrumpuun, jolla on kuudes aisti. Kuudes aisti kertoo, ilmeisesti jonkinmoisten kosteus- ja massa-antureiden avulla, kuinka paljon aikaa kuluu kun pyykit kuivataan halutulle kuivuustasolle. Ei varmaan kukaan arvaa, mutta on muuten insinöörin mielestä kauheen jännä vehe!

Viikon päästä meidän neitokaisella on muuten sitten nimi! Perjantaina rytmiryhmä siirtyy kohti Varkautta ja ristiäisiä, toivotaan rauhallista matkaa meille...
 

Leave a Reply.