Tänään meinasi insinöörin pieni pää hämmentyä kun hallituksen puheenjohtaja soitti kesken työpäivän: "Mä lähden synnyttämään." Pikaisen päissäänlaskun jälkeen tulin tulokseen "Mitä hemmettiä", kun oma laskuoppi antoi raskausviikkoja aivan liian vähän. Pienen paniikin ja hämmennyksen lopetti tarkentava selitys. Elämäni sulostuttaja oli lähdössä auttamaan koiran pentuja maailmaan, eikä suinkaan myyräosastolle itse.

Täällä me nyt kotona kolmen karvaperseen kanssa ihmetellään ja odotellaan.

Viikonloppuna kävimme tutustuttamassa myyrää kalastuksen saloihin, kun ryntäsimme järven jäälle kauniin, mutta hieman viimaisen, kevätkelin yllyttämänä. Nyt se meidän maha-asukki varmasti tunnistaa jo särjen, mutta ahven on vielä oppimatta. Muuten myyrä rintamalla on ollut hieman hiljaista, sydänääniä on sentään kuulunut. Viikon päästä on sitten myyräkonsultti ja päivä siitä kontrolliultra.

Mitkä on muuten säännöt insinöörin ulkomaan matkoille raskausaikana? Puheenjohtaja on ilman muuta pidettävä iloisena tuomalla suloinen ruotsalainen pehmolelu, mutta entäs myyrä? On varmaankin turvallisinta tuoda myyrällekkin oma, ettei välit mene jo ennen syntymää.
 

Leave a Reply.