Viimeistä viedään sanoi kettu, kun halkoja kantoi!

Tässäkin projektissa alkaa loppu häämöttää ja projetitiimi kaartaa tiukasti loppusuoralle Kimi Räikkösen roikkuessa aivan takasiivessä kiinni. Niistä 40 viikosta (toimituksen huomautus: niitä on aikuisten  oikeesti 38 prkl!) on taakse jäänyt 36 ja tässä kai pitäisi pikkuhiljaa uskoa, että meille tulee myyrä. 

Vaikka tässä kuinka yhdessä raskaana ollaankin niiin tulevalle isälle on raskaana oleminen vähemmän konkreettinen tilanne kuin hallituksen puheenjohtajalle. Allekirjoittaneella esimerkiksi selittämättömät kiukun puuskat ja kyynelten tirautus on ollut kohtuullisen vähissä, kun puolestaan parempi puolisko saattaa puhjeta suurinpiirten huutoitkuun siivousvälinemainosta katsottaessa. Ja vaikka maha on minullakin hieman pyöristynyt siellä ei käy jatkuvaa kuplintaa ja kohoilua kuin ajoittain ison pierun takia.

Konkretiaa on elämään hieman kuitenkin tuonut makuuhuoneesta paikkansa löytäneet pinnasänky ja hoitotaso, joihin on ilmeisesti tarkoitus myyrä mytkäyttää kunhan meitä paikalla olollaan ilahduttaa. Toisaalta synnytysosaston ohjattu tutustuminen ja sairaalakassin pakkaus on vielä projetitoimistolle tyypilliseen tapaan harkinta asteella ja itse asetettu deadline viikon sisään. Siitä 100% valmistautumisesta ei voida ihan vielä puhua.

Muutama viime hetken valmistautumis kysymyskin on vielä vailla vastausta. Eli kannattaako myyrä opettaa ensin derivoimaan vai integroimaan? Ja osaako se vaihtaa takalasin pyyhkijän moottorin itse sitten syksyllä vai pitääkö olla mukana opastamassa? Pitäänee kysyä mielipidettä vanhimmalta sedätettävältä kun viikonloppuna lähdetään kotieläinpuistoon konootteja ja bingoja katsomaan...
 

Leave a Reply.