Hyvää iltaa! (Tähän kuuluu vastata kuuluvalla äänellä: "Oikein hyvää iltaa!")

Nyt kun virallinen osuus on saatu päätökseen voidaan siirtyä sujuvasti projektitoimiston kuulumisiin. Prototyyppi mallinimeltä myyrä on nyt saanut kunnolla potkimisfunktion pelaamaan, yhden hiljaisemman päivän jälkeen. Hallituksen puheenjohtajan voimalinjat on ilmeisesti syytä pistää uuteen järjestykseen mahan sisällä. Hiljaisemman päivän aikana hallituksen puheenjohtaja (ja salaa mielessään myös insinööri) oli jo ottamassa puhelua vähintään Pentagoniin ja Cerniin, jotta saataisiin tietää onko jotain hätänä. Ei onneksi ollut.

Viikonloppuna sain pienen maistiaisen mitä se elämä sitten prototyypin putkahdettua on. Vietimme Vesilahden Robinin varpajaisia poikaporukalla ja pakko myöntää, että kovin on raskasta touhua. Ensin piti grillata hillitön kasa makkaraa, pihviä ja pekoniin käärittyjä chilejä. Vatsa pullollaan sitten lillua monta tuntia paljussa katsellen mestareiden liigan finaalia ja sivistyneesti maistella kuperkeikkaöljyä. Taisi liiallinen paljuilu aiheuttaa insinöörin sisäisen H2O-konsentraation laskun kun sunnuntaina oli ihan oikea paha olo...

Maanantaina postissa poksahti hallituksen puheenjohtajalle lähete TAYS:n raskausdiapeetes epäilyn takia. Toivottavasti projektitiimillekkin saadaan vihdoin ja viimein selvyys onko tässä nyt jotain aiheitta huoleen. Sormet ristissä ja silleen... Pitää muuten muistaa pyytää hallituksen puheenjohtajaa kysymään TAYS:sta kuinka tuo kotikäyttöinen sokerimittari toimii. 

Huomenna siirrämme projektitoimiston tilapäisesti hallituksen puheenjohtajan äidin tyttären isän vaimon ja tämän miehen luokse viikonloppu visiitille. 
 

Leave a Reply.