Meillä on ollut viimeisen viikon aikana oikein jännät oltavat!

Kaennnuuun (suomalaisittain lausuttuna Kainuun) reissulta kotiuduttua hallituksen puheenjohtajan selkä ilmoitti, ettei tässä nyt kyllä varmaan ehkä mahdollisesti kenties tuhannen kilometrin viikonloppureissuja tehdä. Onneksi perheen syöksysämpylässä on sentään ilmastointi, jottei koko konkkaronkka hyytynyt matkalle trooppisessa ilmastossa.

Kotia palattua ilmat on pysyneet hyvinkin lämpiminä, chilit viihtyy hyvin ulkona ja koirat tiiviisti sohvalla, valitettavasti hallituksen puheenjohtajalla meinaa olla kaikkialla hieman epämukava. Jollei säät tästä muutu, täytyy pihalle ostaa jonkunlainen uima-allas! 

Lämpien säiden lisäksi ollaan käyty porukalla opiskelemassa uusia taitoja. Perhevalmennuksessa maanantaina saimme kuulla miten pientä nelijalkaista jyrsijän pentua pitäisi hoitaa. Suullisten neuvojen lisäksi mukaan saatiin lyhyt käyttöopas, josta voi olla tulevaisuudessa arvaamaton apu. Tunnetustihan käyttöohjeita EI lueta, mutta myyrän tapauksessa poikkeukseen on luultavasti sorruttava.

Eilen oli sitten vuorossa ensimmäinen myyrän ultaraääni metsästys, jonne insinööri ei päässyt mukaan työkiireiden takia. Rakkautemme pörrö-mansikki painaa Tampereen yliopistollisen myyräsairaalan arvioiden mukaan jo melkein kaksi kiloa! Ja ennusteen mukaan ulos poksahtaessa rinsessalle elopainoa on kertynyt jopa 3,6kg. Mukava oilisi tietää millaisella otannalla statistiikka näitä ennusteita varten on kerätty ja käytetäänkö ennusteen luomiseen adaptiivista luokittelijaa. Metsästys reissulla hallituksen puheenjohtajaa tökittiin neuloilla ja kehoitettiin jatkamaan kotitökkimistä verensokerin seurannan merkeissä. Mitään hälyttävää ei kuitenkaan tuotu projektitiimin tietoon joten jatkamme iloisella asenteella kohti heinäkuun viimeisiä päiviä ja odottavaa univajetta.
 


PJ
06/06/2013 11:08am

Univaje on jo...!! =D

ReplyLeave a Reply.