Kuten kaikissa projekteissa, on meidänkin hankkeeseen asetettu aikataulu. Heinäkuun 30 päivä, prototyyppi olisi tarkoitus julkaista koko maailmalle ihmeteltäväksi ja ihailtavaksi. Katsellaan sitten sitä palvontaa kun myyrä hieman kasvaa... Tiedossa olevan aikataulun takia maanantaiksi kalenteriin merkitty "Synnytys klo 16:15-17:15" aiheutti insinöörissä hieman hämmennystä. Ei minulla mitään tunnin synnytystä vastaan ole, mutta eikö nyt kannattaisi edes heinäkuulle odottaa.  

Maanantaina ei kuitenkaan ollut edessä matkaa synnytysosastolle, vaan suunnistimme kohti perhevalmennusta jossa neuvolan täti kertoi mitä kaikkea sitä sitten oikean synnytyksen aikana voidaan kohdata. On eri synnytyksen vaiheita, erilaisia oireita, erilaisia kipuja ja kivun lievityksiä. Henkilökohtaisesti aion käyttää kivunlievitykseen ilokaasua. Niin ja tuoreelle äidille saa ihan luvan kanssa salakuljettaa pitsaa kunhan myyrä on maailmaan ilmestynyt.

Nyt kun tiesimme kaiken synnytyksestä oli tänään hyvä käydä vielä kerran kurkistamassa keskusäitiysmyyrälässä kuinka tuo rakkautemme Abba-Ingrid on kasvanut. Hallituksen puheenjohtajan vatsassa myyrä köllötteli kaikessa komeudessaan ja painoakin oli kertynyt jo arviolta 2100 kilogramman tuhannesosaa! Koko arvion perusteella on ehkä harkittava pientenkin vauvanvaatteiden lisähankintoja. Tähän mennessä 50 koon vaatteita kun on kertynyt kolme! 
 


07/30/2013 5:21am

Luen blogia nyt pitkän tauon jälkeen käänteisessä järjestyksessa... Eli näkyikö ruudulla tosiaan että olisi tyttömyyrä tulossa?

Itse nautin "Äiti B:nä" synnytyssalissa tukena ollessani ilokaasua ja suolapähkinöitä :D Eli meno oli kuin halpalentoyhtiön kyydissä... Perinteinen gin&tonic olisi tehnyt siitä heiman enemmän "business-luokan" kokemuksen, mutta kun kyseinen aine ei ollut sallittu niissä tiloissa (tosin epiduralin laiton aikana sain anestesialääkärin toimesta päälleni reilun suihkauksen pirtua, joten haisin alkoholille ja käsidesille sitten loppupäivän...)!
Reply
Insinööri
07/30/2013 12:33pm

Tyttömyyrä tosiaan tupsahti maailmaan, vaikka ennen sukupuolen selviämistä meillä molemmilla oli poikaolo :)

Meillä synnytyssalissa meni lähinnä kahvia ja Tehoa, joten oli kuin opiskeluaikaan olisi palannut. Kotia päästyä/jouduttua lasillinen viskiä veti vintin pimeäksi vaikka unen saannin mahdollisuutta hieman etukäteen epäilinkin.

ReplyLeave a Reply.