Kirjoittelen uusimman päivityksen jo tänään, ihan vain säilyttääkseni perherauhan. Hallituksen puheenjohtaja käy varmaan kohta silmille ellei uutta päivitystä tule nopeasti.

Suomen pelien välipäivänä meille oli varattu myyrän metsästys aika keskusäityisneuvolasta. Myyräkonsultin mielestä meidän tulee käydä näyttämässä myyrää säännöllisesti, jotta prinsessan kasvua voidaan seurata. Tähän mennessä kaikki on ainakin mennyt hyvin, tiistaina konsultin tekemien mittausten perusteella tehtyjen laskelmien mukaan myyrä painoi jo huikeat 1,2kg! Tai kuten turkulaiset sanoisivat, tusina sataa grammaa. 
Viimeisen kerran ennen syntymää meidän olisi tarkoitus metsästää myyrää viiden viikon päästä.

Mahassa köllivä pikku lady on muuten saanut hullusti voimaa monotuksiin. Alkaa potkut jo näyttämään enemmän elokuvan alienilta kun suloisen myyrän monottelulta

MM-kisoissa Suomi otti eilen pataan USA:lta ja porilaisillekin toivottavasti selvisi, että Raantakin on kuolevainen. Noh, eivät kaikki voi olla yhtä hyviä joka päivä kuin meidän myyrä jo syntyessään tulee olemaan! Toivo mitallista elää kuitenkin, jos koko joukkue parantaa peliä. Voisivat ottaa mallia esimerkiksi meidän projektista!
 


05/22/2013 7:20am

Vakiokommentoija (olenko ainoa...?!?) täällä taas hei...! Meillä tuntuu olevan "masualienilla" (joka on alusta asti kulkenut tuolla nimellä, koska ensimmäisessä ultrassa se näytti pieneltä alienilta tai isopäiseltä katkaravulta) olevan hyvin samanlainen meininki kuin teidän myyrällä.

Suurimman osan vuorokaudesta on hirveä hilluminen päällä ja jos masualienin odottaja makoilee selällään masu paljaana, niin liikkeet/potkut/muksaukset näkyvät jo ulospäinkin (tai ovat siis näkyneet jo monta viikkoa, nyt menossa rv 31...). Aika hurjan näköistä kun yhtäkkiä kiinteän pyöreässä mahassa näkee selvästi ihon pinnan pongahtavan ylöspäin kun pieni käsi tai jalka huitoo sisäpuolella...

Että on sitten tyttö tai poika niin jos tulee yhtään bio-äitiinsä (kun häneltä geenejä kuitenkin perii), niin tämä tapaus oppii varmaan juoksemaan ennenkuin kävelemään tai puhumaan... :D

Mutta tsemppiä teille loppurutistukseen (siis näihin viimeisen kolmanneksen viikkoihin ja sitten siihen ihan varsinaiseen rutistukseen joskus siellä viikon 40 paikkeilla)!

Reply
Insinööri
05/22/2013 7:48am

Heipä hei vakio (ja ainoa) kommentoija :)

Meillä alettiin myyrää kutsumaan myyräksi hienon raskautta kuvaavan "myyrä syylärissä" takia. Ensimmäisessä ultrassa luulin vaimon nielaisseen kengän...

Kiitoksia tsemppi toivotuksista ja samoin sinne. Uskoisin tsempin lisäksi loppurutistuksessa tarvitaan nopeita refleksejä huitovien nyrkkien ja sanan säilän väistelyssä.

ReplyLeave a Reply.