Aika vierii eteenpäin huimaa vauhtia. Huomenna projektin rytmiryhmä lähtee taas tapaamaan myyräkonsulttia paikallisella poliklinikalla. Päivän kohokohtana on myyrän ja doppler-laitteen kohtaaminen, josta on odotettavissa varsinainen jännitysnäytelmä. Edellisessä kohtaamisessa myyrän sydän vei 100-0 voiton. Kamppailun tuoksinassa voiton jo ratkettua hallituksen puheenjohtaja liikuttui kyyneliin asti ja insinöörillä meni roska silmään.

Toisin kuin kauniimmalla sukupuolella, raskaus ei insinööreissä aiheuta suuria fyysisiä muutoksia. Elimistömme ei tuota suurta määrää hormooneja, emmekä voi tuntea myyrän potkuja masussa kovin aikaisin. Meidän myyrä taitaa muuten jo potkia hallituksen puheenjohtajaa tomerasti, tuntuu kuulemma lähinnä kutitukselta. Isin pikku myyrä siellä opettelee monottamista <3 Mutta takaisin siihen kukkaruukkuun asiasta. Meidän insinöörien pitää virittäytyä myyrän tuloon muulla kuin luonnon suomilla aineilla, vähän kuten hiihtäjät ja pyöräilijät.

Omalla kohdalla tuo aine taitaa olla hillittömän hauskojen vauvanvaatteiden selailu netistä. Nörttivitsi ja Big Bang Theory bodyt tulevat luultavasti valtaamaan jatkossa asuntomme, vaan vielä olen saanut hillittyä itseni ja vaatteet ovat saaneet jäädä nettikauppoihin. Pakko kuitenkin linkittää top 3 Cafe Pressin sivuilta:

Can't touch this
MC Hammer yhdistettynä nörttivitsiin, need I say more....

Trust me
Näitä olisi vaikka kuinka paljon lisää! Ole tässä nyt sitten kunnolla...
 

Leave a Reply.