Juuri alkaneen loman ja kevään kunniaksi projektitoimistossa pakattiin kamppeet autoon suunnattiin kohti aurinkoista järven jäätä tavoitteena ahvenet. Tämä siis teoriassa.

Hallituksen puheenjohtajalle piti ensin hankkia kumisaappaat, jotta arvokkaat varpaat ei kastuisi. Ensimmäinen saappaiden ostoreissu tehtiin eilen lauantaina ja tuomisina oli mustat Hai-kumpparit. Musta ei kuitenkaan ole kauden muotiväri, tai ainakaan paras mahdollinen, joten mielessä hankinta listalle lisättiin limenvihreät kumijalkineet. 

Aamulla sitten ennen kuin hobitit ehtivät ovelle vitsoineen, starttasimme vanhan sotaratsun ja pöräytimme Toyotan läheisen metsälammen kupeeseen. Tarvoimme myyrä mukana poraamaan reikiä jäähän ja tunnin auringosta nauttimisen jälkeen kyllästyimme. Ei nykyn nykyä. Muu ei auttanut kun suunnata nokka kohti Kangasalan Prismaa, josta löytyi puheenjohtajalle elämän rakkaus, eli ne kauan etsityt oikean väriset kumpparit!

Voitokkaan kauppareissun jälkeen kohteena oli vielä Kaukajärven itäinen kolkka, jossa saimme nauttia muutaman muunkin pilkkijän ja hirveen monen hiihtäjän seurasta. Ketään ei lyöty kairalla. Liekkö Ahti todennut reilun toimintamme hyväksi, vai saatiinko vain säälistä, mutta pian hallituksen puheenjohtaja kiskoi jäälle ahvenen. Kokoa kalalla oli ainakin kaksi metriä ja sitä avannosta kiskoi valehtelematta kymmenkunta ihmistä. Vaan tietääpä nyt meidänkin myyrä miltä ahven näyttää! Sivistymättömille pääkaupunkilaisille teineille ja turkulaisille liitän oheen kuvan. 
Huomenna on sitten kyseessä ihan erilainen pilkkireissu, kun lähdemme näyttämään myyrää uudestaan tuolle keskusmyyräneuvolan myyräkonsultille. Kyseessä on sama konsultti, joka viime käynnillä hukkasi myyrän ylähuulen ja sukupuolen. Toivotaan tällä kertaa parempaa tulosta!
 

Leave a Reply.