Taas on viikko vierähtäny nopeammin kun Himanen ehtii puolustamaan ylihintaista tyhjätutkimusta.

Heti viikon kärkeen kävimme katsastamassa perheen nuoremman insinöörin toisen rinsessan, tai ainakin olen melko varma että se oli oikea. Release versio kaksi oli sen verran pieni, etten ole ihan varma oliko se aito. Mutta sulonen kun turkulainen pienenä!

Alkuviikosta saapui myös postiin myyräloota! Hetihän se oli haettava ja ihmeteltävä oikein koko perheen voimin. Perheen ihmisvahvuus eli insinööri ja hallituksen puheenjohtaja ihmetteli myyrän vaatteita, jotka selkeästi jokin Kelan insinööreistä oli pessyt liian lämpimällä vedellä. Nelijalkaiset asukkimme puolestaan ihastuivat laatikkoon. Hulluilla on halvat huvit, ja koirat viihtyvät laatikossa. Alla todisteena digitaaliselle kennolle jännite-eroina muodostunut todiste.
Perjantaina insinööri kävi hakemassa myyrämobilen valtuuttamattomalta huoltoedustajalta. Nyt kelpaa myyrän nukkua autossakin kun laturinhihna ei kitise ja jakohihna pauku. Lähiaikoina insinööri aikoo marssia oikein marmoritiskin ääreen ostamaan isofix-kiinnikkeen ja kaksi ruuvia, jotta myyrämobileen saadaan asian mukainen kiinnitys rinsessan vankkureita varten.

Ps. kenenkään on turha väittää, ettei raskaudella ole vaikutusta tulevan isän elimistöön. Itselleni on raskauskiloja tullut viisi!
 


04/18/2013 11:38am

Meille haettiin samainen loota myös pe 12.4! Täällä myös ei-bio äidillä (eli sillä joka ei ole raskaana) on noita renkaita kertynyt myös mahan ympärille. Osasyynä saattaa olla erilaiset odottajan mieliteot joita ilmestyy keittiö kaappeihin, mutta olen täysin vakuuttunut siitä että ns. sympatiaraskaus on oikeasti olemassa, sukupuoleen katsomatta.

Vielä kuulausi sitten olin töissäkin viimeisillään raskaana olevan kollegan kanssa samassa huoneessa, joten en päässyt estrogenimyrkytystä pakoon edes töihin! :D Nyt tilanne on tosin jo hieman tasaantunut... Tosin saa nähdä sitten kun meidän "masualien" ulostautuu, että alkaako itsellänin nuo kaksi etupuolella olevaa maitorauhasta erittää jotain tuotosta... ihan vaan sympatiasta (toivottavasti ei!

Mutta jo nyt (rv 26) olen sitä mieltä että jokainen raskaana olevan naisen kanssa elävä ansaitsisi palkinnon! Itse olen naisena hyvin selvillä asioista, mutta silti ymmärrän mitä on yrittää olla nälkakiukkuisen ja hormonimyrskyisen naisen kanssa. Eli tuplapisteet kaikille miehille tämän kestämisestä! (Tosin kai on niitäkin odottajia joille koko 40 viikkoa on yhtä onnea ja autuutta... Tai sitten ne on vaan naistenlehtien luoma myytti...)

ReplyLeave a Reply.