Projektiryhmällä on ollut viimeisen blogipäivityksen jälkeen melkoisesti tekemistä muunmuassa matkailua, pilkkikisailua ja potkiskelua.

Tiistaina käänsimme Passatin nokan kohti Varkautta ja insinöörin vanhempia. Pakatun tavaran määrää ja tulevaisuutta miettiessä alkoi pieneen päähän hahmottua kuva täysperävaunurekasta. Kuuleman mukaan pienen pieni myyrä vaatii yllätävän suuren määrän tavaraa. Ehkä minibussinkin riittää.

Keskiviikkona jatkoimme matkaa Varkaudesta kohti Sotkamoa, jossa meitä odottelivat tulevat isovanhemmat mallia anoppila. Anoppilassa majailtaessa tapahtui insinöörille asioita ensimmäistä kertaa vaikka ja paljon. 

Perjantain tapahtuman tarjosi myyrä. Myyrä innostui hallituksen puheenjohtajan vatsassa pitämään kunnon bileet ja insinöörikin tunsi potkaisun vatsan päältä tunnustellessa. Että oli hieno fiilis! Pitänee harkita ostetaanko myyrälle nappikset balettihamee sijasta... 

Lauantaina uuden kokeiluun innoitti Koliportin parkkipaikalle pysäköity uuden karhea bemari. Niin kiilsi komeasti, että piti ihan kylkeen peruuttaa. Noh, ensimmäisen kerran perusteella en aio harrastusta jatkaa. Ei se niin hauskaa ollut.

Pääsiäisloman kruunasi uutiset veljestriion nuorimmalta insinööriltä eli toisiksi vanhimmalta veljekseltä. Minusta tuli toisen kerran täti! Insinööri, hallituksen puheenjohtaja ja myyrä onnittelee isosti onnellista perhettä pienen rinsessan johdosta! 

 

Leave a Reply.