Taas on viikko vierähtänyt edellisen sanaisen arkun aukaisusta. 

Ensimmäisenä esityslistalle pääsee projetitiimin juhannus, jota vietettiin kesäisessä Sawossa. Perjantaina muiden pököpäiden jo matkattua maanteillä pakkasin autoon hallituksen puheenjohtajan ja karvanaamakonsultit sekä kasan matkatavaroita. Saimme ajella Varkauteen kohtuullisen rauhallisesti, vain muutama turkulainen tukki tietä ennen Jyväskylää. 

Insinöörin vanhempien luona hyvin nukutun yön jälkeen seurasi rytmiryhmän reissu mummolaan ja mökille. Lyhyestä virsi kaunis: Minä sain kalan ja hallituksen puheenjohtaja melkein ui! Niin ja tavattiin mummolassa Enon Zorro ja muita sukulaisia. Alla todiste että kävin kalassa koiran kanssa.
Heinävedeltä palasimme vielä lauantain nimissä takasin Varkauteen ja palasimme sunnuntaina kotiin Tampereelle. Sunnuntain paluumatka ei sujunut aivan yhtä leppoisissa merkeissä kun perjantain. Vain kerran soitettiin kuitenkin edessä ajavalle poliisi rattijuoppoepäilyn takia.

Ennen juhannusaattona hallituksen puheenjohtaja sai vihdoin insuliinia raskausdiabeteksen takia. Viikon verran on nyt sitten tökitty rouvaa kerran päivässä ja tuloksiakin on tullut. Enää paastoarvot eivät ole kertaa menneet yli raja-arvon, joten tyytyväinen on oltava. Lääkärikin vakuutteli, ettei riski diabetekseen sairastumiseen synnytyksen jälkeen ole suuri, vaan riski vanhuusiän diabetekseen on olemassa. Toisenlaisillakin näkemyksillä on hallituksen puheenjohtajaa peloteltu muiden kuin lääketieteen ammattilaisten toimesta.
 

Leave a Reply.