Nyt kun myyrän ensimmäiset jääkiekon MM-kisat on saatu kunnialla käytiin, on myös aika päivittää kuulumisia.

Projekti kävi vajaa viikko sitten määräaikaisella konsulttikäynnillä myyrälässä. Vähän kuten Suomen voitto Saksasta, käynti ei ollut aivan tyylipuhdas voitto. Hallituksen puheenjohtajan sokerirasitustestin tulokset oli perinteisesti ihan "siinä hilkulla", joten jouduttiin kotiseurantaan. Mitään hälyyttävää mittauksissa ei kuitenkaan ole tähän mennessä tullut ilmi, joten eiköhän kaikki ole ihan OK.

Tiistaina rytmiryhmän pitäisi sitten lähteä kaikuluotaamaan prototyypin kokoa keskysäitiysmyyrälään, jotta nähdään onko myyrä kasvanut kuten pitääkin. Luotto myyrään on huomattavasti suurempi kun Ruotsin maajoukkueeseen!

Kuten ajalla yleensä on tapana, eteenpäin on tultu sitten tikkuun ilmestyneen ilouutisen jälkeen. Prototyypin valmistumisen lähestyminen on saanut meidät hallituksen puheenjohtajan kanssa miettimään millaista on elämä synnytksen jälkeen. Yhdessä asiassa ollaan oltu yhtämieltä, neuvoja tullaan ainakin saamaan! 

Kyseessä on perheen ensimmäinen projekti, joten oletusarvoisesti monilla on antaa neuvoja uuteen elämäntilanteeseen. Eikä se sinällään haittaa mitään! Suurin osa neuvoista on varmasti hyviä ja tervetulleita, mutta oletusarvoisesti otosavaruuteen mahtuu muutakin. Hauska nähdä mihin tämä menee, sano jo Repomies aikanaan...
 

Leave a Reply.