Vaikka hätäisimmät saattoivat jo kuohuviinipullon korkata juhlistaakseen blogini loppumista, joudun tuottamaan karvaan pettymyksen. Mä oon niiiin bäck!

Vauvaperheen arki on, noh parempaa vertausta keksimättä, erilaista kun vauvattoman. Näille tällaisille turhanpäiväisille humputuksille, kuten blogin pito, ei vaan meinaa löytyä aikaa, tai energiaa, tai jaksamista, tai joitain. Aina on hieno idea päässä, mutta kun koneelle istahtaa vauvan nukahdettua ei sormet vaan lähde liikkeelle. Paljon mukavampaa on istua ja tuijottaa seinää. Ei sillä, että valittaisin, antoisaa on tämä elämä vauvan kanssa.

No, sitten siihen kuuluisaan asiaan. Kakkakääpiö alias Aino on tässä vaiheessa jo 3,5 kuukautta pitkä ja painaa massansa verran. Alkukankeudesta huolimatta pituuskasvu on jo käyrillä, mutta kun vanhemmat on meidän kaltaisia hukkapätkiä ei voi plussaa oikeen odottaakaan. 

Ruokailussa on siirrytty kokonaan korvikkeeseen ja kolmas korvikemerkki on nyt osoittautunut toimivimmaksi. Enää metaanikaasujen tuotanto ei vastaa määrältää keskikokoista maitotilan lehmien vastaavaa! Eilen kokeiltiin oikeen ensimmäisen kerran maistella "kiinteää" ruokaa, ja mukavaa oli. Heittomerkeillä edellisessä lauseessa yritän ilmaista turhautuneisuuteni epätarkkaa sanontaa kohtaan, kun ei siitä päärynäsoseesta kiinteätä saa kun nestemäisellä typellä jäähdyttämällä. Mutta siis syötiin muutakin kun maitoa, ja tänään uudestaan vielä paremmalla innolla. Todisteena video!
Syömisen lisäksi suurimmat harrastukset meillä on ollut selällään kellimisen välttely mahalleen kääntymällä ja älämölön pito. Kääntyily alkoi suurin piirtein kolme viikkoa sitten ja on ollut selkeä hittituote siitä lähtien. Kukapa sitä nyt kilpikonnana viitys kun voi vatsallaankin mekastaa! Ja mekastamisen se vasta hauskaa onkin, katso vaikka itse!
Katsomisesta puheenollen! Aino on kovasti kritisoinut Jokereiden sentteritilannetta viimeisten pelien aikana. Helppohan se on kotona isän sylistä huudella, mutta pakko olla samaa mieltä. Tarttis tehdä jotain! Ollaan siis jatkettu isä-tyttö harrastusta katsomalla lätkää, saa nähdä miten pitkään tämä harrastus jatkuu :)
 


Comments
Leave a Reply