Kuten hätäisimmät voivat otsikosta päätellä, elämme vielä ihqjaxuhali masuasukkiaikaa. Toisin sanoen hallituksen puheenjohtajaa ärsyttää ja myyrä möllöttää mahassa. Tämä siitäkin huolimatta, että viime viikonloppuna pakattiin vihdoin sairaalakassi!

Keskiviikkona myyrää ulos savustamaan palkattiin yksi kappale anoppeja ja kälyjä. Projektitiimi ja vahvistukset pyörivät mahdollisimman ahkerasti keskiviikkona Ikeassa ja torstaina Ideaparkissa appiukon toimiessa koiravahtina. Ilmeisesti järjetön shoppailu ei ole riittävä tehokeino synnytyksen käynnistykseen.

Torstaina kävimme shoppailun lisäksi TAYS:n myyräpoliklinikalla seurantakäynnillä raskausdiabeteksen takia. Myyrä oli kasvanut erinomaisesti ja tämän hetkinen painoarvio oli jo 3kg! Kaikin puolin asiat oli mallillaan, mutta ainakaan vielä ei käynnistysaikaa varattu. Näillä näkymin myyrään ei laiteta ylimääräistä vauhtia kuin vajaan kolmen viikon päästä, mikäli luonnollista poksahdusta ei sitä ennen tapahdu.

Loppukevennyksenä tarina tältä illalta. Insinööri käveli onnellisena autolle isofix-kiinnitysraudan kanssa. Tunti myöhemmin ja tadaa! Eihän se paska sopinu sinne ollenkaan, olin taas ostanut ihan väärän osan. Noh, vanha myyntiin ja uusi hankintaan.
 

Leave a Reply.