Hyvää iltaa! (Tähän kuuluu vastata kuuluvalla äänellä: "Oikein hyvää iltaa!")

Nyt kun virallinen osuus on saatu päätökseen voidaan siirtyä sujuvasti projektitoimiston kuulumisiin. Prototyyppi mallinimeltä myyrä on nyt saanut kunnolla potkimisfunktion pelaamaan, yhden hiljaisemman päivän jälkeen. Hallituksen puheenjohtajan voimalinjat on ilmeisesti syytä pistää uuteen järjestykseen mahan sisällä. Hiljaisemman päivän aikana hallituksen puheenjohtaja (ja salaa mielessään myös insinööri) oli jo ottamassa puhelua vähintään Pentagoniin ja Cerniin, jotta saataisiin tietää onko jotain hätänä. Ei onneksi ollut.

Viikonloppuna sain pienen maistiaisen mitä se elämä sitten prototyypin putkahdettua on. Vietimme Vesilahden Robinin varpajaisia poikaporukalla ja pakko myöntää, että kovin on raskasta touhua. Ensin piti grillata hillitön kasa makkaraa, pihviä ja pekoniin käärittyjä chilejä. Vatsa pullollaan sitten lillua monta tuntia paljussa katsellen mestareiden liigan finaalia ja sivistyneesti maistella kuperkeikkaöljyä. Taisi liiallinen paljuilu aiheuttaa insinöörin sisäisen H2O-konsentraation laskun kun sunnuntaina oli ihan oikea paha olo...

Maanantaina postissa poksahti hallituksen puheenjohtajalle lähete TAYS:n raskausdiapeetes epäilyn takia. Toivottavasti projektitiimillekkin saadaan vihdoin ja viimein selvyys onko tässä nyt jotain aiheitta huoleen. Sormet ristissä ja silleen... Pitää muuten muistaa pyytää hallituksen puheenjohtajaa kysymään TAYS:sta kuinka tuo kotikäyttöinen sokerimittari toimii. 

Huomenna siirrämme projektitoimiston tilapäisesti hallituksen puheenjohtajan äidin tyttären isän vaimon ja tämän miehen luokse viikonloppu visiitille. 
 
 
MM-kisat ja euroviisut on nyt kisattu ja paluu normaaliin päivärytmiin. 

Sunnuntaina kävimme toivottamassa uuden pikku ihmisen sukuun. Insinöörin nuoremman version toinen tyttö sai vettä päähän ja uuden nimen. Minulle oli varattu syli-insinöörin kunnia ja sain kanniskella vauvaa sydämeni kyllyydestä! Hurjalta tuntuu ajatus, että meidänkin projekti pullauttaa samanlaisen prototyypin alle kolmen kuukauden kuluttua!

Tänänä kävimme projektitiimin kanssa myyräkonsultilla. Vieläkään ei mitään hirveän hälyyttävää ollut, hiukan sokerit ylhäällä ja hemoglobiinit alhaalla. Mutta sairaalahoitoa ei tarvita ja kotiin päästiin koko konkkaronkka. Toivotaan nyt että kaikki jatkuu samaan tapaan ja lopputuloksena saadaan maailman paras myyrä!

Pahoitteluni lyhyestä päivityksestä, mutta insinöörienkin on käytävä vessassa.
 
 
Toisin kun ehkä yleinen uskomus on, kaikki insinöörit eivät ole huippukunnossa. Allekirjoittanutkin on kerännyt hyvin raskauskiloja ihan sympatiasta hallituksen puheenjohtajaa kohtaan, eikä kunto ole ihan huipussaan...

Nyt on sitten laitettu insinööri kuntokuurille, kuntopiiri ja hikilenkki joka päivä. Vielä kun tähän lisätään hikoilu television ääressä jääkiekkoa katsoen lopputulos lienee kolmen viikon päästä jotain alla näkyvän tyyppistä. 
No ehkei kuitenkaan. Mutta rehellisesti tavoitteena olisi jaksaa riepottaa alle kolmen kuukauden päästä tuotantolinjalta tulevaa prototyyppiä ilman suuria vaikeuksia. Tuskin prototyypin staattisessa asennossa pitelykään hyvää ajoittan jumissa oleville hartioille hyvää tekee.

Tähän menessä (kuntoilu alkoi jo sunnuntaina!) on ollut hauskaa!

Tämän viikon sunnuntaina pelataan MM-kisojen mitallipelien lisäksi insinöörin veljentytön ristiäiset. Teollisuusvakoojat on raportoineen papin olevan huippuvireessä ja odostusarvoisesti vie yleisöä 100-0, täytynee siis pelata sylikummin paikalta vahvaa puolustusta ja välttää harhasyöttöjä!
 
 
Kirjoittelen uusimman päivityksen jo tänään, ihan vain säilyttääkseni perherauhan. Hallituksen puheenjohtaja käy varmaan kohta silmille ellei uutta päivitystä tule nopeasti.

Suomen pelien välipäivänä meille oli varattu myyrän metsästys aika keskusäityisneuvolasta. Myyräkonsultin mielestä meidän tulee käydä näyttämässä myyrää säännöllisesti, jotta prinsessan kasvua voidaan seurata. Tähän mennessä kaikki on ainakin mennyt hyvin, tiistaina konsultin tekemien mittausten perusteella tehtyjen laskelmien mukaan myyrä painoi jo huikeat 1,2kg! Tai kuten turkulaiset sanoisivat, tusina sataa grammaa. 
Viimeisen kerran ennen syntymää meidän olisi tarkoitus metsästää myyrää viiden viikon päästä.

Mahassa köllivä pikku lady on muuten saanut hullusti voimaa monotuksiin. Alkaa potkut jo näyttämään enemmän elokuvan alienilta kun suloisen myyrän monottelulta

MM-kisoissa Suomi otti eilen pataan USA:lta ja porilaisillekin toivottavasti selvisi, että Raantakin on kuolevainen. Noh, eivät kaikki voi olla yhtä hyviä joka päivä kuin meidän myyrä jo syntyessään tulee olemaan! Toivo mitallista elää kuitenkin, jos koko joukkue parantaa peliä. Voisivat ottaa mallia esimerkiksi meidän projektista!
 
 
Nyt kun myyrän ensimmäiset jääkiekon MM-kisat on saatu kunnialla käytiin, on myös aika päivittää kuulumisia.

Projekti kävi vajaa viikko sitten määräaikaisella konsulttikäynnillä myyrälässä. Vähän kuten Suomen voitto Saksasta, käynti ei ollut aivan tyylipuhdas voitto. Hallituksen puheenjohtajan sokerirasitustestin tulokset oli perinteisesti ihan "siinä hilkulla", joten jouduttiin kotiseurantaan. Mitään hälyyttävää mittauksissa ei kuitenkaan ole tähän mennessä tullut ilmi, joten eiköhän kaikki ole ihan OK.

Tiistaina rytmiryhmän pitäisi sitten lähteä kaikuluotaamaan prototyypin kokoa keskysäitiysmyyrälään, jotta nähdään onko myyrä kasvanut kuten pitääkin. Luotto myyrään on huomattavasti suurempi kun Ruotsin maajoukkueeseen!

Kuten ajalla yleensä on tapana, eteenpäin on tultu sitten tikkuun ilmestyneen ilouutisen jälkeen. Prototyypin valmistumisen lähestyminen on saanut meidät hallituksen puheenjohtajan kanssa miettimään millaista on elämä synnytksen jälkeen. Yhdessä asiassa ollaan oltu yhtämieltä, neuvoja tullaan ainakin saamaan! 

Kyseessä on perheen ensimmäinen projekti, joten oletusarvoisesti monilla on antaa neuvoja uuteen elämäntilanteeseen. Eikä se sinällään haittaa mitään! Suurin osa neuvoista on varmasti hyviä ja tervetulleita, mutta oletusarvoisesti otosavaruuteen mahtuu muutakin. Hauska nähdä mihin tämä menee, sano jo Repomies aikanaan...